Informatiedagen voor transport en chauffeursopleidingen

De komende jaren is er een groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs. Veel transportbedrijven of busbedrijven zoeken momenteel (ervaren) chauffeurs. Ook zijn er veel chauffeurs die na jaren van ervaring een eigen transport bedrijf willen beginnen.

Misschien zit u eraan te denken om vrachtwagenchauffeur ,  buschauffeur of eigen rijder te worden maar weet u nog niet wat er allemaal bij de opleiding komt kijken. Chauffeur wordt je namelijk tegenwoordig niet meer zomaar. De opleiding is meer dan alleen een rijbewijs halen.

Wil je alles over de opleiding vrachtwagenchauffeur of buschauffeur te weten komen? Kom dan naar de informatiedag van Koops verkeers Educatie en NOVL opleidingen. Wij bespreken bij deze bijeenkomst onder andere:

  • Het opleidingstraject voor het behalen van je rijbewijs C ,CE ,D of transport ondernemer
  • De opleidingskosten
  • De kansen op de arbeidsmarkt
  • Subsidiemogelijkheden

Ook is er ruimte om al uw vragen over de opleiding te beantwoorden.

Deze voorlichtingsbijeenkomst voorzien we u niet alleen van informatie, maar kunt u ook kennis maken met Koops Verkeers Educatie en NOVL opleidingen. We streven er naar om u een duidelijk en realistisch beeld te geven van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en  dat u zonder vragen naar huis toe gaat. Wellicht zien we u na de informatiebijeenkomst  terug voor een beroepsopleiding bij Koops Verkeers Educatie en NOVL opleidingen 

Datum bijeenkomsten;

Lokatie Assen ;  

  • Transportondernemer; 9.00 uur
  • Vrachtwagenopleiding  aanvang; 11:00 uur
  • Bus opleiding aanvang;11:00 uur

Wilt U  bij  deze bijeenkomst aanwezig zijn dan kunt U zich opgeven door een mail te sturen naar info@koopsvec.nl of info@novl,nl.