Autorijbewijs automaat of aangepastOnze lesauto 's;

Wij beschikken over een aangepaste lesauto en een aangepaste vrachtwagen en aangepaste motoren voor diverse aanpassingen , te denken aan gas links , handbediening voor gas en rem , aangepaste spiegels , gas-remsegment , kniegas en nog veel meer Voor de vrachtwagen is er alleen een mogelijkheid voor gas links en remlinks bediend .Bel ons voor de mogelijkheden 0592372098.

Hoe gaat het in z'n werk?

Als je met een aangepaste auto wilt lessen, dien je ook een Gezondheidsverklaring in te vullen en deze naar het CBR te sturen. Bel ons voor verdere informatie.Als je praktijkexamen B wilt doen, dan moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.Om de eerste keer te kunnen slagen, is het noodzakelijk dat alle examenonderdelen die op het examen gevraagd kunnen worden, vaak geoefend zijn.Tijdens de opleiding worden verschillende onderdelen behandeld zoals bijzondere verrichtingen, inzicht in het verkeer, voertuigbeheersing en remtechniek. De voortgang van deze examenonderdelen wordt zorgvuldig op de instructiekaart vastgelegd. De instructeur zal met jou aan de hand van deze kaart de vorderingen bespreken.De lesprijs voor aangepast autorijden is € 56,00 per uur (60 minuten) en voor rijtesten zonder aanpassingen €45,00 per uur (60 Minuten)

Wat heb je nodig om examen aan te kunnen vragen?

Als je een Gezondheidsverklaring hebt ingevuld en en online  naar het CBR hebt verstuurd, dan kan er eerst een rijtest nodig zijn. Dan wordt bekeken of de aanpassing in orde is. Als dat zo is, dan kun je verder toe naar het CBR praktijkexamen.Voor aanvang van het examen moet je de volgende zaken overleggen:

  • Een door de rijschool gemailde examenbevestiging
  • Zelfreflexieformulier
  • Een wettig legitimatiebewijs

Op jouw wensen afgestemd!

Je kunt er voor kiezen om wekelijks één of twee uur te lessen om het rijbewijs te halen.

Wanneer kun je examen doen?

De rij-instructeur geeft, aan de hand van de vorderingen, aan wanneer je een examenaanvraag kunt indienen. Nadat het examen is vastgelegd, gaan we ervan uit dat je in dezelfde frequentie blijft lessen tot aan het examen. Je kunt geen examen doen zonder een geldig theoriecertificaat.