Algemeen


Koops Novl opleidingen verzorgd al sind 1958 hoogwaardige opleidingen voor Verkeer, Transport, Veiligheid en  Logistiek. Koops Novl opleidingen is sinds eind 2015 gevestigd op een ruime locatie aan de Van Vlissingenstraat 45/a in Assen. Vanaf hier verzorgt Lambert Koops en zijn eveneens zeer deskundig team alle denkbare opleidingen voor Verkeer , Transport , Logistiek en Veiligheid.. Het ontstaan van Koops Novl opleidingen komt doordat Koops Verkeers Educatie het opleidingscentrum Novl beroepsopleidingen over heeft genomen in 2016 na een aantal jaren samen te hebben gewerkt. Novl is gevestigd is in Uithuizermeeden. Vanaf 1 januari 2018 is de samenvoeging tot stand gekomen en opereren wij onder de naam Koops Novl opleidingen en Koops Novl Beroepsopleidingen.


Wat kun je van ons verwachten?

Koops Novl opleidingen staat voor een hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. De hoge kwaliteit wordt geleverd door instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde diploma's. Tevens wordt de kwaliteit op peil gehouden door het volgen van jaarlijkse aanvullende opleidingen en applicaties, zowel intern als extern. Door de jaren heen zijn we zeer ervaren geworden in het opleiden van mensen en het positief afronden van de opleidingen.Het lokaal voor de theorielessen is ingericht met modern lesmateriaal, zodat de cursussen volgens de nieuwste methodes gevolgd kunnen worden. Ook onze voertuigen zijn van deze tijd en worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden en voorzien van het juiste lesmateriaal.We werken, in de praktijk- en theorieopleidingen, volgens de rijprocedures die in samenwerking met o.a. het CBR tot stand zijn gekomen.Vanaf het moment dat je je aanmeldt, kom je terecht in de professionele administratie van ISV waarbij je een eigen inlogcode krijgt en een APP kunt downloaden. Hierdoor is er een goed overzicht over alle afspraken, de vorderingen in de opleiding, kortom het gehele traject tot aan het examen. Op elk moment in de opleiding kunnen we zien hoever je bent, aan de hand van de vorderingslijst. Aan het begin van de opleiding of tijdens de opleiding wordt het examen of de toets  gepland en je ontvangt de bijbehorende papieren. 


Wat wordt er van jou verwacht?

Als je kiest voor een verkeersopleiding van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs, dan ben je bij  Koops Novl opleidingen aan het juiste adres. Voor het beste resultaat zijn goede samenwerking, communicatie en duidelijkheid van het grootste belang. Onze instructeurs zijn ervoor om jouw vragen te beantwoorden en voor eventuele oplossingen te zorgen.


Personeelsoverzicht  

Lambert Koops


Bertha Koops
Carola Duinkerken
Melis Espeldoorn
Karin Nijholt
Wiebe Hof
Wim Doorten
Richard Hin
Jan Guchelaar
Joop Hoekstra 
Ruud Kortekaas 
Jarig Appelhof
Bert Vos
Directie. Docent AM, A, B, BE, C, CE, D, T, theorie alle categorie├źn, KNMV-docent en GMT-docent. Faalangstdocent, trainer HNR (Het nieuwe rijden) en trainer by-optische telelens (VISIO), Heftruckopleiding, ADR opleidingen, slipinstructeur, RIS begeleider docenten van Koops NOVL Opleidingen.

Directie. Administratie en huishoudelijke dienst 
Administratie en planning theorie cursussen Locatie Uithuizermeeden. Planning nascholing Code 95
Administratie en planning C, CE, D en T, Nascholing Code 95 en controle wagenpark
Administratie en planning AM, A, B en BE
Docent AM, A, B en aangepast motorrijden, GMT-docent, KNMV-gediplomeerd.
Docent B, C en CE, theorie AM en B, docent rijstijlscan, Heftruckopleidingen, praktijktrainingen Nascholing Code 95, Praktijktoetsen C
Docent B en BE, RIS instructeur, slipinstructeur, vaarbewijs instructeur
Docent C en CE, nascholing Code 95 praktijk
Docent C, CE en D, nascholing Code 95 
Docent C en CE  en Tractor
Docent Techniek
Docent Techniek en nascholing Code 95
Wij zijn partner van Transportopleider.nl
 Wij zijn ingeschreven bij het CBR  , lid van de FAM en zijn ingeschreven  bij  CRKBO